vi söker en planerare / arbetsledare

3/1/2016

Vill du jobba hos oss?

Om oss

Kvarken Ports firar ett år som gemensamt hamnbolag för Umeå och Vasa, där 50 % ägs av Umeå kommun och 50 % av Vasa stad. Samarbetet ska bidra till att stärka hamnarnas marknadsposition i det växande handelsutbytet mellan Östersjöländerna. Vi omsätter 85 miljoner och är totalt 32 anställda, varav 20 i Holmsund. Umeå hamn är en av de största hamnarna i norra Skandinavien där 2,3 miljoner ton gods hanteras årligen. Att arbeta på Kvarken Ports ger dig ett omväxlande arbete med stort ansvar i en internationell miljö där det händer saker hela tiden. Är du en ansvarsfull person med intresse för logistik och ledarskap? Då är vi i hamn.

Dina arbetsuppgifter

Som planerare/arbetsledare hos Kvarken Ports Umeå kommer du tillsammans med dina kollegor på trafikavdelningen i Holmsund att ansvara för fartygsförläggning, godshantering och godslagring. Din roll innebär även ett personal- och arbetsledaransvar för hamnens 12 kranförare. Du kommer se till att den dagliga driften fungerar med allt vad det innebär. Arbetet innefattar en stor del administration i form av fakturering och personalplanering. Förutom alla interna kontakter, kommer du ha mycket kontakt med bland annat logistikföretag, mäklare, fartyg, lotsar, oljebolag, järnvägsföretag etc, via både telefon och mejl, på främst svenska och engelska.

Din profil

Tjänsten kräver ingen akademisk bakgrund, men det är en fördel om du har en bakgrund inom logistik. Vi kommer att lägga stort fokus på dina ledaregenskaper och din tidigare arbetslivserfarenhet. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter i en liknande bransch är det mycket meriterande. Självklart har du mycket god data- och systemvana, framför allt i Excel. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska. Andra språk är meriterande. Som person tror vi att du är socialt säker, prestigelös och flexibel i ditt sätt att arbeta. Du tycker om när det händer mycket och du gillar att lösa problem. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och förmågan att fatta snabba beslut. I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Wiklund, på tfn: 0733-51 27 11 eller Mattias Adolfsson, via tfn; 0733-51 27 25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, men absolut senast den 7 mars 2016, via www.clockworkpersonal.se.

Kontaktpersoner (Clockwork): Elin Wiklund 0733-512711 Mattias Adolfsson 0733-512725

Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort: Umeå

Kvarken Ports Ltd - The Ports of Umeå and Vaasa

Follow us